Een hapje en een drankje

Voor en na uw schiettraining bent u van harte welkom voor en natje en een droogje in onze gezellige bar annex kantine. Wij schenken hier koffie, thee, fris en licht-alcoholische dranken, en serveren warme en koude snacks.

Bardiensten worden vervuld door onze leden
Van onze leden wordt verwacht dat een ieder minstens een keer per jaar een bardienst draait. Dit is niet alleen praktisch bezien een goede oplossing, want ook bij onze vereniging bemerken wij de vrijwilligerskrimp, maar het biedt tevens de uitgelezen kans om op een ontspannen manier kennis te maken met onze andere leden, en u te verdiepen in de contacten onderling en uw netwerk uit te breiden met gelijkgestemden. De planning bardiensten vindt u in de afgeschermde ledenomgeving, en hangt tevens in de kantine zelf.

Lukt het u door drukte of andere omstandigheden niet om de bardienst op zich te nemen? Neem dan contact op met een van onze coƶrdinatoren.

Alcoholgebruik in onze kantine
Vanzelfsprekend is het niet toegestaan om alcohol te nuttigen voorafgaand aan uw schiettraining. Deze maatregel wordt gehanteerd om veiligheidsredenen. Bekijk hier wat wij nog meer doen om de veiligheid van onze vrijwilligers en leden te waarborgen.

KSV De Vrijheid Winschoten

KSV de vrijheid vacantieperiode

8 juli 2024 - Geachte leden de vereniging is gesloten van 5 augustus t/m 23 augustus week 32-33-34 en 23 december t/m 2... lees verder »

Jaarvergadering 2024 3juni

23 mei 2024 - Geachte leden Hierbij worden jullie uitgenodigd voor de algemene leden vergadering 2024 op maandag 3 juni om 19.00 uur in het verenigings... lees verder »

Onze sponsors:
  • Jan ten Hoor juwelier Winschoten KSV De Vrijheid - Winschoten
  • Meulman Auto's Winschoten KSV De Vrijheid - Winschoten
  • Hoogma Webdesign Beerta KSV De Vrijheid - Winschoten

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.