Kerstwedstrijd 2022

Kerstwedstrijd 2022

Geschreven door:
, 31 december 2022

De Kerstwedstrijd is weer geschoten, met een geweldige opkomst van 30 schutters was het weer een gezellige avond. De wedstrijd had weer leuke onderdelen om kapot te schieten, kerstballen gaan zo mooi kapot als ze goed worden geraakt.

Na de wedstrijd was het natuurlijk ook weer gezellig aan de bar en kon het bestuur nog even het jaar afsluiten met een dankwoord. Natuurlijk werden ook de standen van de interne competitie even benoemd en mochten de winnaars hiervan hun bekers in ontvangst nemen. Als laatst werd natuurlijk de uitslag van de kerstwedstrijd niet vergeten en hier was de uitslag meer geluk dan wijsheid, er zaten namelijk meerdere gelukskaarten bij om op te schieten. Voor alle schutters staat de uitslag in de ledenomgeving.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

KSV De Vrijheid Winschoten

KSV de vrijheid vacantieperiode

8 juli 2024 - Geachte leden de vereniging is gesloten van 5 augustus t/m 23 augustus week 32-33-34 en 23 december t/m 2... lees verder »

Jaarvergadering 2024 3juni

23 mei 2024 - Geachte leden Hierbij worden jullie uitgenodigd voor de algemene leden vergadering 2024 op maandag 3 juni om 19.00 uur in het verenigings... lees verder »

Onze sponsors:
  • Jan ten Hoor juwelier Winschoten KSV De Vrijheid - Winschoten
  • Meulman Auto's Winschoten KSV De Vrijheid - Winschoten
  • Hoogma Webdesign Beerta KSV De Vrijheid - Winschoten

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.